CVR klistermærker til bil

0,00 kr.

CVR klistermærker til bil

Siden 2013 har det været et lovkrav, at en gulpladebil skal være forsynet med firmanavn og CVR-nummer. Det er et krav, at bilen er forsynet med dette på begge sider. Overholder man ikke kravene, risikerer man at få en bøde på 5.000 kr. fra SKAT. Skal vi hjælpe dig med at overholde reglerne, så bestil CVR klistermærker til din firmabil i dag.

Bestil CVR-nummer i folie med overført applikationstape – Klar til nem montering.

  1. Indtast dit CVR nr. herunder (Du skal selv skrive f.eks. “CVR:” før)
  2. Vælg skrifttype, talhøjde og farve på folien.
  3. Vælg antal CVR klistermærker (Systemet beregner mængderabatten) og tilføj til kurven.

Husk at bestille 2 stk. per bil. Ifl. lovgivningen skal CVR-numre på biler være minimum 3 cm høje

Varenummer (SKU): f2 Kategori:

Indtast tekst (Klik ENTER for flere linjer)

Vælg Bogstavhøjde

Vælg Skrifttype

Tekstjustering : Centreret

Fed

BoldIcon

Spejlvendt

Total størrelse (Alle linjer, cm)

Højde

Bredde

Forhåndsvisning

CM
CM
Køb flere og spar Per stk.
Buy 1 pcs. and save !
Henter priser...
Buy 2 pcs. and save !
Henter priser...
Buy 5 pcs. and save !
Henter priser...

Vælg antal

-
+

Totalpris

montering af foliebogstaver

Regler for CVR nummer på bil

Reglerne for CVR nummer på bil er heldigvis relativt enkle. Derfor er det ikke vanskeligt at finde ud af, om de gælder for dig. Kører du i en bil med gule plader, er det et krav, at der er synligt firmanavn og CVR nummer på den.

Det er dog kun gældende for varebiler, der har en totalvægt på under 4 ton. Reglen trådte i kraft den 1. januar 2013, og siden da har SKAT stillet krav om synligt firmanavn og CVR-nummer på bil. Det er desuden et krav, at disse oplysninger fremgår tydeligt på begge sider af bilen.

Ydermere er det et krav, at oplysningerne altid er synlige og letlæselige. Derfor er det vigtigt, at bilen holdes ren. Desuden er det ikke hensigtsmæssigt at vælge en tekstfarve, der medfører, at tekstens farve går i ét med bilens farve. Vælg derfor med fordel en farve, der skiller sig tydeligt ud.

Særlige regler for varebiler med totalvægt over 3,5 ton

Der er også krav til, hvor høje bogstaverne og tallene skal være. Her dikterer loven, at den anvendte tekst skal have en højde på minimum 3 centimeter.

Som udgangspunkt har du pligt til at oplyse virksomhedens officielle navn. Har firmabilen en vægt under 3,5 ton, har du dog mulighed for at anvende en forkortelse. Hos Text2stick kan vi tilbyde CVR klistermærker i stort set alle størrelser, så vi kan selvfølgelig levere klistermærker, der lever op til gældende lovgivning på området.

For mere info om reglerne, kontakt skattemyndighederne eller læs mere på SKAT.dk. Det betaler sig at sætte sig ind i reglerne, da brud på reglerne kan medføre bødestraf.

Design dine egne CVR stickers

Foruden de krav, der er angivet herover, har du frit spil til at designe dine CVR stickers. Det kan du udnytte hos Text2stick, hvor du har rig mulighed for at tilpasse udseendet af folieteksten til dine ønsker.

Når du designer folieteksten, kan du nemlig justere og ændre på flere aspekter. Blandt andet kan du ændre tekststørrelse, -farve og -type. Det hele håndteres via vores smarte foliedesigner.

Tekststørrelse

Når du har angivet den tekst, du vil have på din bil, er det tid til at angive den ønskede højde.

Som angivet, er det et krav, at bogstaverne og tallene har en højde på min. 3 cm., hvis de skal bruges på en varebil.

Heldigvis er ingen af delene et problem. Hos Text2stick kan du nemlig justere bogstavshøjden fra 2 cm. og helt op til 58 cm. Her skal du dog huske, at højere bogstaver også betyder længere bogstaver. Jo højere de er, jo mere fylder de derfor.

Skrifttype

Når du bestiller CVR stickers hos Text2stick, kan du frit vælge mellem 25 forskellige skrifttyper. Derfor skal du ikke være bekymret for, om du kan finde en skrifttype, der appellerer til dig.

Når du vælger skrifttype til folie med CVR-nummer og firmanavn, er det vigtigt at huske reglen om, at det skal være synligt og letlæseligt. Derfor bør du holde dig til en skrifttype med blokbogstaver, der er let at læse. Kontakt os, hvis du har brug for input omkring valg af skrifttype.

Farve

Du har rigtig mange valgmuligheder, når du skal vælge farven på din folietekst. Stiller du ikke et krav om, at overfladen på folien skal være mat, kan du faktisk vælge mellem 13 forskellige farver. Derfor er der selvfølgelig også en farve, der tiltaler dig.

Er det derimod et krav for dig, at folieteksten har en mat overflade, er dine valgmuligheder mere begrænsede. I et sådant tilfælde kan du nemlig kun vælge mellem sort og hvid.

Når du vælger blandt de mange farver, er det vigtigt at huske, at den ikke må gå i ét med bilens farve. Det vil nemlig resultere i, at du bryder reglen om, at firmanavn og CVR-nr. skal være letlæseligt på din varebil. Er varebilen f.eks. hvid, så vil det være oplagt at bestille CVR klistermærker med en sort skrifttype.

Fed

Vil du være sikker på, at teksten er synlig, kan du gøre den fed. Det er ikke et krav fra SKAT, at hverken navn eller CVR-nummer er skrevet med fed, men det kan være en god idé. Det sikrer nemlig, at begge dele er let at få øje på - ikke blot for SKAT, men også for andre, der passerer din varebil.

Indkøbskurv