Foliebogstaver til vinduer

0,00 kr.

Foliebogstaver til vinduer

Folietekster til vinduer kan bruges i mange sammenhænge. Som regel anvendes de dog til reklamebudskaber på vinduerne. Denne form for markedsføring er særligt egnet for butikker, men også andre typer forretninger kan have gavn af det. Da anvendelsesmulighederne er mange, kan der også være mange årsager til, at man søger selvklæbende bogstaver og tal til vindue.
Bestil foliebogstaver til vinduer med overført applikationstape – Klar til nem montering.

  1. Indtast din ønskede folietekst i beregneren nedenfor.
  2. Design ved at vælge skrifttype, teksthøjde og ønsket farve på folieteksten.
  3. Vælg antal (Vores system beregner automatisk mængderabat).
Varenummer (SKU): f3 Kategori:

Indtast tekst (Klik ENTER for flere linjer)

Vælg Bogstavhøjde

Vælg Skrifttype

Tekstjustering : Centreret

Fed

BoldIcon

Spejlvendt

Total størrelse (Alle linjer, cm)

Højde

Bredde

Forhåndsvisning

CM
CM
Køb flere og spar Per stk.
Buy 1 pcs. and save !
Henter priser...
Buy 2 pcs. and save !
Henter priser...
Buy 5 pcs. and save !
Henter priser...

Vælg antal

-
+

Totalpris

montering af foliebogstaver

Hvorfor montere foliebogstaver på vinduet?

Der er faktisk flere gode grunde til at investere i folie til vindue. Har du det endnu ikke på vinduerne ved din forretning, er det derfor værd at overveje. Dette er naturligvis tilfældet, uanset hvilken type forretning du driver.

Dine vinduer er der nemlig i forvejen. Derfor er det helt oplagt at benytte disse som reklamesøjler for din forretning. Markedsføringen er yderst effektiv og stort set gratis (du skal kun afholde udgifterne til foliebogstaverne).

Billig og effektiv markedsføring

En af de klare fordele er, at du får effektiv markedsføring for pengene. Sørger du for at få lavet bogstaver til vinduerne, der er synlige, vil det være fængende for forbipasserende.

Derudover kan foliebogstaver holde i rigtig mange år, før de falmer eller falder ned. Dette medfører, at det ikke blot er effektiv markedsføring, men også billig markedsføring. Du skal nemlig kun betale for den folie, du får sat på vinduerne. Du skal ikke betale løbende udgifter til det.

Skal man have det maksimale ud af foliebogstaverne, kræver det dog, at de udnyttes optimalt. Hvis du eksempelvis har faste tilbud og rabatter i din forretning, er det oplagt at skilte med disse. Dermed kan du lade folien sidde på dine vinduer i mange år.

Det er selvfølgelig også muligt at benytte det som en måde at illustrere, at det er i disse lokaler, at du holder til. Derfor er der også mange, der blot vælger at bruge foliebogstaverne til at skrive forretningens navn på vinduerne.

Nem montering og vedligeholdelse

En anden fordel er, at det er nemt at montere og vedligeholde dine foliebogstaver. Faktisk kræver det slet ikke nogen vedligeholdelse. Når du først har monteret folien på dine vinduer, kan du blot lade det passe sig selv. Lettere bliver det ikke.

Dog er det anbefalelsesværdigt, at du vasker dine vinduer regelmæssigt. Det sikrer ikke blot, at dine vinduer er pæne, men også, at folien holder sig pæn. Vil du sende de bedste signaler til potentielle kunder, er det selvfølgelig vigtigt, at folien står så skarpt som muligt.

Monteringen er nemt klaret, hvorfor dette sagtens kan gøres selv. Det er nemlig kun ganske få trin, man skal igennem. Derfor er der ingen grund til at være bekymret for, om det er besværligt.

Du bestemmer selv designet

Når du bestiller dine foliebogstaver til vinduer hos os, har du frihed til selv at designe, hvordan det skal se ud. Desuden kan du selv styre, hvor mange ord og bogstaver du vil have.

Tekststørrelse

Når du har indtastet den ønskede tekst, kan du justere på tekststørrelsen. Her er det højden, du justerer, hvor du kan vælge fra 2 cm. og op til 58 cm.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du er opmærksom på, at højden på bogstaverne har betydning for, hvor meget den samlede tekst kommer til at fylde. Jo højere bogstaverne er, desto mere plads optager de.

Skrifttype

Du har også muligheden for at vælge en skrifttype selv. Her anbefales det at vælge en skrifttype, der harmonerer med den øvrige branding omkring din forretning.

Når du bestiller foliebogstaver hos os, kan du frit vælge mellem hele 25 forskellige skrifttyper. Derfor er du næsten garanteret at kunne finde en skrifttype, der falder i din smag

Tekstjustering, fed og spejlvendt

Når du har skrevet din tekst, valgt størrelse og skrifttype, er det tid til at lave de sidste justeringer. Det er her, du har mulighed for at tilpasse, hvordan tekstens layout og udseende skal være.

Du kan blandt andet vælge, hvilken tekstjustering du ønsker at have. Du kan vælge mellem venstre, center eller højre.

Derudover er det også muligt at vælge, om teksten skal være i fed, og om teksten skal printes spejlvendt. Det kan være en fordel at gøre dette, hvis du har i sinde at placere folien på indersiden af et vindue, men at det fortsat skal være læseligt udefra.

Farver

Den sidste mulige justering du kan foretage er valg af farve. Når du har styr på skrifttype, størrelse m.v., kan du derfor justere på farven. Vil du gerne have teksten med en mat overflade, fås den i farverne sort og hvid.

Ønsker du ikke, at teksten skal have en mat overflade, har du flere farver at vælge mellem. Her kan du vælge mellem følgende farver; sort, hvid, grå, cherry, light red, orange, golden yellow, bright yellow, lime, olympic blue, deep azure blue, cobalt blue og dark blue.

Sådan bør du placere foliebogstaverne på vinduet

Der er flere faktorer, der har betydning, når man skal vælge placering af foliebogstaver på et vindue. Det vigtigste er dog at have med i tankerne, hvor forbipasserende er mest tilbøjelige til at se hen, når de går eller kører forbi.

Det er nemlig med udgangspunkt i dette, at du skal placere dine foliebogstaver. Det sikrer nemlig, at du får dit budskab vist til det størst mulige antal forbipasserende. Og i sidste ende er dette det mest afgørende.

På trods af, at du måske mener, at en høj placering er en god idé, da teksten dermed ikke er i vejen for andet (f.eks. udstillede varer), er det dog sjældent tilfældet. Det er i hvert fald ikke en god idé, hvis du gerne vil have, at folk skal se dine foliebogstaver.

Langt de fleste har en tendens til at kigge skråt nedad, når de passerer et vindue. Derfor vil en placering under øjenhøjde være den mest optimale placering. Det er især tilfældet, hvis teksten skal bruges til at reklamere for tilbud, udsalg e.l.

Ved du, at de fleste, der kommer forbi dine vinduer, kommer forbi i høj fart, anbefales det at bruge store bogstaver. Det vil nemlig sikre, at det er let at afkode dit budskab, selvom farten er høj. Forsøg desuden gerne at holde teksten kort og budskabet klart.

Indkøbskurv