Klistermærker til bil

0,00 kr.

Klistermærker til bil

Er du ofte på farten med din firmabil? I så fald er det oplagt at udnytte den reklamemulighed, det medfører. Det gør du bedst ved at få en form for bilreklame på firmabilen.

Om din reklame på bilen skal bestå af et fast tilbud, dit firmalogo eller blot dine kontaktoplysninger, er op til dig. Uanset hvad du beslutter, kan vi hjælpe med at lave den ønskede folie til bilen hos Text2stick.

Bestil foliebogstaver til vinduer med overført applikationstape – Klar til nem montering.

  1. Indtast din ønskede folietekst i beregneren nedenfor.
  2. Design ved at vælge skrifttype, teksthøjde og ønsket farve på folieteksten.
  3. Vælg antal (Vores system beregner automatisk mængderabat)

Skal du bruge andre motiver som f.eks. logoer i udskåret folie, bedes du kontakte os:

Varenummer (SKU): f4 Kategori:

Indtast tekst (Klik ENTER for flere linjer)

Vælg Bogstavhøjde

Vælg Skrifttype

Tekstjustering : Centreret

Fed

BoldIcon

Spejlvendt

Total størrelse (Alle linjer, cm)

Højde

Bredde

Forhåndsvisning

CM
CM
Køb flere og spar Per stk.
Buy 1 pcs. and save !
Henter priser...
Buy 2 pcs. and save !
Henter priser...
Buy 5 pcs. and save !
Henter priser...

Vælg antal

-
+

Totalpris

montering af foliebogstaver

Hvorfor bør jeg have folie på min bil?

Der er mange fordele ved at få folietekst til bil. Kører du i en vare- eller lastbil, er det endda lovpligtigt, da både CVR-nummer og firmanavn skal fremgå tydeligt på bilen.

Derudover er bilreklame også en simpel, men effektiv markedsføringsform. Du kører sandsynligvis forbi mange hundrede, hvis ikke tusinde bilister, cyklister og gående om dagen. Alle disse forbipasserende kan du sende et reklamebudskab til - ved at få folie på din bil.

CVR-nummer og firmanavn er lovpligtigt

Er der tale om en vare- eller lastbil, har du faktisk ikke selv mulighed for at bestemme, om du vil have foliebogstaver til din bil. Bruges et sådant køretøj i erhvervsmæssig regi, er det nemlig et lovkrav, at firmaets navn og CVR-nummer fremgår på begge sider af bilen.

Derfor er det nærliggende, at du vælger at få lavet klistermærker til bilen med et reklamebudskab, når du alligevel er i gang. Eksempelvis er det tilladt at fremvise firmaets navn med et logo. Det behøver derfor ikke blot at være med blokbogstaver sammen med CVR-nummeret.

Effektiv reklame døgnet rundt

Kører du ofte rundt på de danske veje, vil din bilreklame kunne ses af hundrede, hvis ikke tusinder af danskere på daglig basis.

Er der tale om en firmabil, der tilbringer mange timer om dagen på vejene, vil antallet af potentielle kunder, der ser reklamen kun være større. Når du parkerer på offentlige parkeringspladser m.v., vil din reklame også blive set af forbipasserende.

Blot ved at få lavet logo i folie, som du kan montere på din firmabil, kan du reklamere for virksomheden døgnet rundt. Endda også, når du ikke kører i bilen.

Holder i mange år

En af de største fordele ved klistermærker til bil er, at det kun skal købes én gang. Der er ikke vedvarende omkostninger ved denne type markedsføring, som det er tilfældet for meget andet. Du kan derfor markedsføre din virksomhed i mange år, når du først har monteret folie på din bil.

Klistermærkerne laves nemlig i slidstærkt folie, der holder i mange år. Derfor er det en meget billig form for markedsføring, hvor du kun skal betale for selve folien - og ikke har løbende udgifter.

Design selv klistermærker til bil

Når du køber folie til bil hos Text2stick, kan du selv designe teksten. Du har mulighed for at ændre på flere forskellige ting i løbet af designprocessen. Mere om dette i de kommende afsnit.

Størrelse af teksten

Når du har angivet den ønskede tekst, kan du ændre højden på bogstaverne. Hos Text2stick kan du justere højden fra 2 og op til 58 cm, hvorfor det er muligt at finde en passende højde, uanset hvad tekstens formål er, og uanset hvor stor bilen er.

I forbindelse med valg af højden på bogstaverne, er det vigtigt at have i baghovedet, at det også har betydning for folietekstens samlede størrelse. Gør du bogstaverne højere, gør du dem nemlig også længere.

Skrifttype

Efter at have angivet den ønskede højde på dine bogstaver, er næste skridt at vælge skrifttype. Hos Text2stick har vi nemlig ikke kun én skrifttype, der kan anvendes. Derimod kan du vælge mellem 25 forskellige skrifttyper.

Derfor skal du ikke være bekymret for, om du kan finde en skrifttype, der egner sig til dit behov. Derudover er du også garanteret, at en af de 25 skrifttyper harmonerer med den øvrige branding omkring din virksomhed.

Øvrig tekstjustering

Når der er styr på tekst, størrelse og skrifttype, er det tid til at få lavet de sidste justeringer. Det er nemlig afgørende, at du får lavet folieteksten med den rette justering.

Er det en længere tekst, der skal udskæres i folie, er det muligt at vælge, hvilken tekstjustering du ønsker, at den skal have. Her har du mulighed for at vælge mellem venstre, center og højre.

Såfremt du ønsker, at teksten skal være mere markeret og synlig, kan du også bede om at få teksten i fed. Det er især en fordel, hvis du har anden folietekst på din bil, og denne tekst gerne skal skille sig særligt ud.

Farvevalg

Når du har styr på, hvordan tekst og layout skal være, får du også mulighed for at vælge farve. Det er nemlig ikke alle, der ønsker, at teksten på deres bil skal være sort eller hvid. Derfor er der selvfølgelig også mulighed for at vælge et utal af andre farver.

Stiller du ikke et krav om, at folien har en mat overflade, kan du vælge mellem 13 forskellige farver. Derfor kan teksten fås i alt fra en dyb blå eller orange til blot sort eller hvid.

Har du et krav om, at folieteksten på din bil har en mat overflade, er dine valgmuligheder dog mere begrænsede. Her kan du kun vælge mellem sort og hvid.

Foliebogstaver til bilen er nemme at montere og vedligeholde

Har du gjort dig tanker om at få folie på din bil? Men har du hidtil været tilbageholdende, fordi du er i tvivl om krav til montering og vedligehold? I så fald er der ingen grund til at tøve. Det er nemlig både let at montere og vedligeholde folie på din bil.

I og med, at det er ganske let at montere folien, er det intet problem at gøre det selv. Er der tale om et større stykke folietekst, kan det dog være en fordel at være to personer til det. Når du først har fået folien monteret, er der dog ingen vedligehold forbundet med det.

Folie og klistermærker til bil kræver nemlig ingen vedligeholdelse. Du bør dog vaske din bil regelmæssigt, så folien altid er synlig. De fleste gør dog dette alligevel, hvorfor det ikke er et ekstraordinært behov, blot fordi du har valgt at få monteret en form for folie på bilen.

Indkøbskurv