0,00 kr.

Foliebogstaver – Bestil nemt selvklæbende bogstaver

Vi har gjort det nemt at designe og bestille foliebogstaver med vores designer & prisberegner. Folien kan let monteres på biler, vinduer, postkasser, både og mange andre overflader.

Du modtager din folietekst med overført applikationstape – Klar til nem montering.

  1. Indtast blot din ønskede tekst nedenfor.
  2. Design din folietekst ved at vælge skrifttype, bogstavhøjde og farve på folien.
  3. Vælg antal (Systemet beregner mængderabatten) og tilføj til kurven.
Varenummer (SKU): f1 Kategori:

Indtast tekst (Klik ENTER for flere linjer)

Vælg Bogstavhøjde

Vælg Skrifttype

Tekstjustering : Centreret

Fed

BoldIcon

Spejlvendt

Total størrelse (Alle linjer, cm)

Højde

Bredde

Forhåndsvisning

CM
CM
Køb flere og spar Per stk.
Buy 1 pcs. and save !
Henter priser...
Buy 2 pcs. and save !
Henter priser...
Buy 5 pcs. and save !
Henter priser...

Vælg antal

-
+

Totalpris

montering af foliebogstaver

Foliebogstaver kan du bruge til et hav af forskellige ting. Du kan montere dem på stort set alle overflader, hvilket gør dem særdeles populære til forskellige former for informationstavler, reklamer og pynt forskellige steder.

Hos os kan vi levere foliebogstaver til stort set hvert et projekt – se vores udvalg her på siden eller kontakt os for et tilbud i dag.

Foliebogstaver til bil

Et af de mest populære brug af foliebogstaver er til bilen. Du kan både anvende bogstaverne til private biler og firmabiler. Vores foliebogstaver og selvklæbende bogstaver er både en effektiv og billig reklameform. Ved at have firmaets slogan, logo og navn på firmabilen, bliver I altså en kørende reklame for jer selv.

Det betyder altså, at I slipper for at skulle betale for at have jeres reklame i det offentlige rum, men stadig være synlige, når I kører rundt. Hvis jeres firma laver arbejde hos jeres kunder, så gør en bilreklame også, at jeres bil bliver genkendt hurtigere, når I ankommer.

Placering af bilreklamer

De to mest populære steder at placere folietekster på biler er på siden og på bagenden. På siden af bilen vil I have mulighed for at lave tekster i større formater, da der er et større overfladeareal.

Bagenden af bilen er især også populær, da der hele tiden kører biler bag ens egen bil. Det betyder altså, at man også kan have de forskellige kontaktoplysninger på bagenden. Det er, fordi bilisten bag dig som regel vil være bag dig i længere tid og alligevel har fokus på din bil.

Det er også smart til, når man for eksempel holder for rødt eller sidder fast i en kø på motorvejen, da dem bag bilen vil have tid til at læse teksten. Du skal også være opmærksom på, at der er forbud mod at placere folietekster på bilens ruder og andre steder, hvis det reducerer kørerens udsyn.

Det kan du skrive på din bilreklame

Det vigtigste ved en bilreklame er at vise, hvad jeres firma omhandler. Derudover er kontaktoplysninger også vigtige, så dem som ser reklamen kan finde jer igen. En bilreklame består som regel af en eller flere af følgende ting:

  • Firmanavn
  • Slogan
  • Hjemmeside
  • Telefonnummer
  • CVR-nummer

Hvis du gerne vil lave folietekster til firmabiler og varevogne, er det vigtigt, at følgende ting er synligt på begge sider af bilen:

  • Firmanavn eller logo
  • CVR-nummer

Foliebogstaver i erhvervsbygninger

Ligesom det er vigtigt, at man kan se, hvor en firmabil kommer fra, så er det også vigtigt, at man kan se, hvilket firma man besøger, når man træder ind ad døren. Der er mange, som anvender store foliebogstaver til at lave større skilte på væggene i en reception.

Foliebogstaverne er også super gode alternativer til de klassiske dørskilte. Du kan nemt vise, hvilket mødelokale, som gemmer sig bag en dør, ved at påmontere et folietal direkte på døren. Her kan du også lave bogtaverne i de samme farver, som bliver brugt i jeres logo, så der kommer et harmonisk sammenspil af farver i hele bygningen.

Foliebogstaverne er altså særdeles gode til at skilte på en tydelig og stilren måde.

Selvklæbende bogstaver til postkasse

Foliebogstaver er især populære til postkasser. Andre alternativer til selvklæbende bogstaver og tal, såsom dymo-mærker og papirlapper, har tit en kortere levetid. Det betyder, at du ville være nødt til at skifte mærkaterne ud til din postkasse med jævne mellemrum, så alt informationen stadig er tydelig.

Med selvklæbende foliebogstaver skal du ikke tænke på, om man stadig kan se alle navne eller husnummeret i mange år. Det vigtigste at overveje, når du bestiller folietekst til en postkasse, er at vælge en farve, som gør det tydeligt at læse teksten på din postkasse. Du skal altså helst undgå at vælge en sort tekst til en sort postkasse og så videre.

Foliebogstaver i hjemmet

Folietekster kan også bruges mange steder i hjemmet. Allerede på hoveddøren kan foliebogstaverne bruges.

Der er nogle, som bruger foliebogstaver til at skrive deres efternavn på deres hoveddør. Det er både en flot og unik måde at vise, hvem der bor i huset. Foliebogstaverne kan også bruges på jeres børneværelser. Jeres børn kan for eksempel selv få lov til at designe et skilt til deres dør, hvor der står deres navn.

I kan også bruge folietekster til at udstille jeres yndlingscitater på væggene. Folietekster er også super gode at bruge til at organisere jeres bryggers eller entré, hvis I har mange ens skabe. Her kan klistermærke bogstaver bruges til at fortælle, hvad der bliver opbevaret i skabene. Det gør det altså nemmere for jer at finde rundt i, hvilke skabe indeholder alt vintertøjet, og hvilket skab gemmer på alle rengøringsartiklerne.

Bestem selv designet

Hos vibla.dk får du mulighed for at designe din folietekst helt selv. Hos os består designprocessen af 7 trin.

#1 Valg af tekst

Du vil altså kunne finde en tekstboks, hvor du kan skrive den tekst, som du gerne vil have som folietekst. Hos os kan du skrive så mange karakterer, som du ønsker.

#2 Størrelse af teksten

Når du har skrevet din tekst, kan du vælge bogstavshøjden. Du har her valget mellem hhv. 2 cm. til 58 cm. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at højden af bogstaverne også har indflydelse på, hvor meget din samlede folietekst kommer til at fylde – også i længden.

#3 Skrifttype

Når du har valgt, hvilken højde bogstaverne skal være, kan du bestemme skrifttypen. Hos os kan du vælge mellem hele 25 forskellige skrifttyper. Du har altså stor mulighed for at finde en skrifttype, som passer præcis til dine behov.

#4 Mulighed for tekstjustering, fed og spejlvendt

Når du har teksten, størrelsen og skrifttypen på plads, kan du lave de sidste justeringer til, hvordan tekstens layout er. Du kan altså vælge, hvilken tekstjustering du gerne vil have. Her kan du vælge mellem venstre, center og højre.

Du kan også vælge, om du gerne vil have teksten i fed, og om teksten skal printes spejlvendt. Det er for eksempel smart at printe teksten spejlvendt, hvis den skal placeres på indersiden af et vindue, men være læselig for folk som går forbi udenfor.

#5 Farver

Når du har helt styr på, hvad teksten skal være, og hvordan dit layout skal være, kan du vælge farverne. Du har mulighed for at få teksten i en mat overflade i farverne sort og hvid.

Hvis du ikke vil have en mat overfalde, kan du vælge imellem følgende farver: Sort, hvid, grå, cherry, light red, orange, golden yellow, bright yellow, lime, olympic blue, deep azure blue, cobalt blue og dark blue.

#6 Forhåndsvisning

På forhåndsvisningen kan du se, hvordan din folietekst kommer til at se ud. Her kan du også se, hvor langt og bredt den samlede tekst bliver i centimeter.

#7 Antal og pris

Det sidste, du kan vælge, er antallet af folietekster, som du vil have. Antallet har selvfølgelig en stor indflydelse på prisen, men der bliver automatisk beregnet mængderabat baseret på antallet.

Kvalitet på vores selvklæbende bogstaver og tal

Vores foliebogstaver er lavet i højeste kvalitet, så de er egnet til både udendørs og indendørs brug. Kvaliteten af foliet er uden tvivl afgørende for, hvor længe en folietekst holder. Som udgangspunkt holder vores normale blanke folie mindst 4 år udendørs og vores matte folie mindst 5 år udendørs.

guide til montering af foliebogstaver

Guide til montering af foliebogstaver

Det vigtigste for et godt resultat er, at folien bliver monteret korrekt. Hvis man har været grundig med at følge hver af følgende trin, så forlænger man levetiden på ens foliebogstaver markant.

Giv overfladen den rigtige temperatur

Den bedste temperatur for at montere tal og bogstaver i folie er omkring 5 grader. Det betyder, at du med fordel kan varme eller køle overfladen en smule, inden du begynder.

Gør overfladen ren

Folieteksten vil have svært ved at klæbe sig fast til en overflade, som er fedtet eller beskidt. Det er derfor vigtigt, at du er omhyggelig med at rense overfladen, inden du prøver at montere folien. Du kan med fordel anvende sprit eller vand og sæbe til at sikre dig, at overfladen er helt ren.

Afmærk, hvor folien skal sidde

Det er svært at placere foliebogstaver helt lige, hvis man ikke har markeret, hvor folien skal sidde inden. Du kan markere placeringen med en let blyantsstreg eller malertape, så du nemt kan se, hvor teksten skal sidde.

Fjern bagsiden af folien

Når du får din folietekst, er der et stykke bagpapir, som beskytter bagsiden af klistermærket. Den skal tages af, inden du placerer folieteksten.

Skrab lufthullerne ud

Når du har placeret din folietekst der, hvor den skal være, kan du bruge en folieskraber til at skrabe alle luftboblerne ud. På den måde får du en helt glat overflade på din folietekst.

Fjern beskyttelsesfilmen

Når du er helt tilfreds med monteringen af din folietekst, kan du fjerne beskyttelsesfilmen. Du skal være meget forsigtig, når du fjerner filmen, så du ikke kommer til at løfte nogle af bogstaverne ved et uheld.

Hvorfor købe hos os?

Hos Text2stick.com får du muligheden for at designe din folietekst fra bunden, så du kan få en tekst, som passer perfekt til dine formål. Du kan også være sikker på, at det produkt, du får, er lavet i de bedste materialer, så det holder sig pænt i mange år endnu.

Indkøbskurv