Navneskilt til postkasse

0,00 kr.

Navneskilt til postkasse

Har du før prøvet at sætte navne og husnummer på postkassen med et klassisk folieark med bogstaver og tal, ved du, at det er bøvlet og tidskrævende. En nemmere løsning er at bestille folie til postkasse fra Text2stick. Det giver både et pænere resultat og en nemmere montering. Vores foliedesigner er let at gå til, og har du brug for hjælp, så står vi altid til rådighed.

Du modtager din folietekst med overført applikationstape – Klar til nem montering.

  1. Indtast blot din ønskede tekst nedenfor. Ønsker du f.eks. husnummer i anden skrifttype eller størrelse, tilføjes denne til kurven for sig.
  2. Design dit navneskilt til postkassen ved at vælge skrifttype, bogstavhøjde og farve på folien.
  3. Tjek at totalstørrelsen passer og tilføj til kurven.
Varenummer (SKU): f6 Kategori:

Indtast tekst (Klik ENTER for flere linjer)

Vælg Bogstavhøjde

Vælg Skrifttype

Tekstjustering : Centreret

Fed

BoldIcon

Spejlvendt

Total størrelse (Alle linjer, cm)

Højde

Bredde

Forhåndsvisning

CM
CM
Køb flere og spar Per stk.
Buy 1 pcs. and save !
Henter priser...
Buy 2 pcs. and save !
Henter priser...
Buy 5 pcs. and save !
Henter priser...

Vælg antal

-
+

Totalpris

montering af foliebogstaver

Design selv dit navn til postkasse

Hos os kan du selv designe stickers til postkasse. Du kan derfor få skrevet navn, husnummer m.v. på, som du ønsker.

Designprocessen er tilmed ganske simpel, hvorfor du let får de tal og bogstaver til postkassen, du havde forestillet dig. Når du bestiller klistermærker til postkasse hos Text2stick, kan du selv bestemme og justere på følgende parametre:

Tekststørrelse

Når du har indtastet din tekst, har du mulighed for at vælge højden på bogstaverne. Når du køber dit selvklæbende navn til postkasse hos os, kan du vælge en højde fra 2 til 58 cm.

I forbindelse med valget af højden, er der flere detaljer, der er vigtige. Det er dog især vigtigt at være opmærksom på, at højden også har indflydelse på, hvor meget teksten kommer til at fylde.

Teksten skal være tilpas stor, så postmanden ikke er i tvivl om, hvem der bor på adressen, men samtidig skal du sikre dig, at der er plads til alle de navne og oplysninger, du gerne vil have på postkassen.

Skrifttype

Det er selvfølgelig ikke kun bogstavernes højde, du selv kan vælge. Du har også mulighed for selv at vælge en skrifttype, der falder i din smag.

Når du bestiller navn og husnummer til postkasse hos os, kan du vælge mellem hele 25 forskellige skrifttyper. Derfor skal du ikke være bekymret for, hvorvidt udvalget indeholder en skrifttype, der harmonerer med dine ønsker.

Andre justeringer

Når du har styr på tekst, størrelse og skrifttype, er det tid til at lave de sidste justeringer. Det er nu, at du kan sætte prikken over i’et og sørge for, at dine navneskilte bliver nøjagtigt som ønsket.

Blandt andet har du mulighed for at vælge, hvilken justering du ønsker, at teksten skal have. I denne sammenhæng har du mulighed for både at venstre-, center- eller højrejustere teksten, alt efter hvad du foretrækker.

Køber du dine postkasse stickers her hos Text2stick, er det også muligt at vælge, om du vil have teksten i fed.

Farvevalg

Når du har styr på tekst og layout, har du også mulighed for at vælge farve. Ønsker du blot sort eller hvid, kan du frit vælge, om overfladen skal være mat eller ej. Vil du have en anden farve, fås folien ikke med en mat overflade.

Er det ikke et krav, at overfladen på din folie er mat, kan du vælge mellem de følgende farver; golden yellow, bright yellow, lime, olympic blue, deep azure blue, cobalt blue, dark blue, sort, hvid, grå, cherry, light red og orange.

Hvorfor købe foliebogstaver til postkasse?

Når du skal angive husnummer og navn på din postkasse, har du flere muligheder. Der findes folieark med bogstaver, dymomærker eller skilte til postkasser. Der er dog ingen af dem, der kan konkurrere med deciderede foliebogstaver.

Årsagen til, at du bør købe foliebogstaver er, at de øvrige alternativer til selvklæbende bogstaver og tal til postkasse ofte har en kortere levetid. Dette gælder særligt for blandt andet dymomærker og papirlapper.

Da de har en kort levetid, vil du være nødt til at skifte mærkaterne ud relativt ofte. Det er nemlig vigtigt at sikre, at informationen til hver en tid er tydelig og letlæselig for postmænd m.v.

Selvklæbende foliebogstaver holder i mange år

En af de betydelige fordele ved selvklæbende foliebogstaver er, at du ikke skal bekymre dig om levetiden. Du er garanteret, at de kan holde i mange år, og det derfor vil være muligt at se husnummer og navne flere år efter, at det er blevet monteret.

Ønsker du at vide dig sikker på, at det skilt, du køber til din postkasse, bliver siddende de næste mange år, er du havnet det rette sted. Samtidig er du også garanteret, at der ikke opstår tvivl, fordi navne og husnummer ikke kan læses, da folien nærmest ikke bliver mindre tydelig med tiden.

Nem montering

Når du modtager dine foliebogstaver til postkassen, kan du klare monteringen på få minutter. I stedet for at skulle bøvle med et folieark, hvor hvert bogstav skal pilles ud og sættes på, kan du blot montere folien på din postkasse.

Det er en fordel, uanset hvor mange oplysninger der skal angives på din postkasse. Det er dog især en fordel, hvis der skal være mange navne og oplysninger. I et sådant tilfælde vil den lette montering nemlig spare dig for en masse tid og besvær.

Du bestemmer selv designet

Når du køber et ark med foliebogstaver i et bygge- eller supermarked, har du kun begrænset mulighed for at bestemme udseendet. Det er ikke tilfældet, hvis du får produceret dine egne foliebogstaver. Her har du nemlig fuld kontrol over flere aspekter af designet.

Har du meget specifikke ønsker til, hvordan skiltet på din postkasse skal se ud, er folie derfor en god idé. Her er du sikker på, at du kan få det til at se ud, som du ønsker, at det skal se ud. Du kan nemlig selv vælge størrelse, skrifttype, farve og meget mere.

Hvordan skal navneskilte udformes?

Det er et krav, at navnene på alle postmodtagere skrives på postkassen. Navnene skal som minimum være angivet med efternavn og forbogstaver, såsom H. Hansen. Du skal også huske, at du skal have alle børnenes (og andre beboeres) navne med.

Er der tale om et navneskilt til et brevkasseanlæg i en etageejendom, er der også andre krav. I denne sammenhæng er der nemlig også krav om, at der skal stå etage, tv., th., mf. osv. Er der behov for det, skal værelses- eller lejlighedsnummeret også angives.

På navneskilte til fritidshuse anbefales det at anføre gade- eller vejnavn, husnummer samt eventuelt fritidshusets navn. Hvis fritidshuset for kortere eller længere tid bebos af forskellige postmodtagere, skal navneskiltet indeholde oplysninger om de aktuelle beboere.

Overholder du ikke disse regler, kan postbuddet nægte at aflevere din post. Det er derfor vigtigt, at du sikrer, at alle regler er overholdt. Enten kan postbuddet aflevere en seddel, så du kan hente din post på posthuset, eller postvæsenet kan sende din post retur til afsender.

Indkøbskurv